Followers

Sunday, March 13, 2016

AURA




Aura info dr azizan

"Serius!
Saya mati-mati tak percaya ASBAB mandi garam boleh 'meroketkan' sale saya!".
Dulu masa Dr. Azizan Osman bagitau ASBAB mandi garam boleh besarkan aura dan tarik rezeki, saya memang tak percaya.
Macam tak logik jer! Lepas mandi garam boleh jadi positif sangat..hihi😀😀
Mulanya, saya tak tergerak hati nak try. Tapi bila tengok kawan-kawan sangat positif. Hati terdetik.. Awat depa ni positif jer?😠😠
Saya tanya sorang kakak ni, she's totally AWESOME. Saya sangat hormat dan sangat ter'inspired' dengan kejayaan beliau..👍👍💕💕
Beliau bagi tips mandi garam..
"Buat terapi Mandi garam, bersihkan aura dan tunekan balik energy.."
===
Esoknya, sebelum solat saya dah sediakan air. Dalam penyediaan air.. saya berdoa kepada Allah..
"Ya Allah, berikanlah ketenangan jiwa, berikanlah kekuatan, berikanlah kesihatan yang baik, dan permudahkanlah urusanku hari ini.."
"Ya Allah, positifkan mindaku, bersihkan hatiku."
===
Hari pertama, tak rasa apa-apa. Masuk hari ketiga, saya mula rasai getaran positif..😄😄
.
Saya tak marah-marah, tak maki hamun.
Saya perasan, energy yang datang setiap pagi. MasyaAllah, idea mencurah-curah. Biz kami berada di aliran yang betul, semua dengan izin Allah..

.
Sejak mandi garam dengan izin Allah, saya semakin tenang, lebih banyak bersabar, tak maki hamun, tak marah-marah lagi. Ayat-ayat yang keluar dari mulut saya totally tukar.
Dan kini saya sangat percaya dengan sumber semulajadi nikmat dari Allah ini disertai dengan doa, semuanya Dengan Izin Allah..
Alhamdulillah, moga berpanjangan energy ini dan positif mind ini..Aminnn
- Pengguna Tegar Garam Bukit.
===
Terapi Garam Aura Rezeki. Sangat awesome!
===
Terbukti sejak jutaan tahun, garam bukit mampu membantu membesarkan dan menampal aura bocor.
.
Aura bocor, akan membuatkan anda berasa;
✔ Keletihan,
✔ Kurang tenaga,
✔ Kemurungan,
✔ Fikiran negatif,
✔ Masalah rumahtangga,
✔ Masalah bisnes
✔ Lemah sistem tenaga dalaman.
.
Aura yang POSITIF akan berfungsi sebagai MAGNET REZEKI. Apabila energi positif dipancarkan, ia akan menarik aura positif.
.
Rezeki adalah energi positif. Apabila anda sentiasa pancarkan aura positif, maka rezeki akan tertarik bagaikan magnet kepada anda.
===
Anda akan sangat-sangat RUGI jika tidak mendapatkan Garam Assyifa' Aura Rezeki kerana;
 ia menepis aura negatif datang kepada anda.
 ia membantu menampal 'AURA BOCOR', dan besarkan AURA DIRI anda.
 ia membantu sebagai 'Pelaris' semulajadi untuk perniagaan dan Kerjaya anda.
 ia membantu menguatkan 'Magnet' kekayaan dan kejayaan diri.
 ia membantu menyerlahkan Potensi Diri.
ia membantu meningkatkan keyakinan diri.

Jangan biarkan biznes anda semakin malap dan terus layu!
Pulihkannya sekarang!

Cubalah Terapi Mandian Garam Aura Rezeki untuk lonjakkan jualan anda ke tahap maksima!

HUBUNGI INA

0129612791 (WASAP)

#StokisGaramAuraRezeki 

No comments:

Post a Comment