Followers

Friday, December 11, 2015

RUMAHTANGGA



alhamdulillah, rasa bersemangat, yakin, kurang stress, segar. 
paling best, rumahtangga dh ok, dh dok semeja, kurang bergaduh, suami kurang marah.
amalan mandi garam aura yg telah diruqyahkan. insyaallah...

wasap ina 
0129612791

AURA REZEKI

Simptom-simpton aura bocor untuk dikongsi....

1. wajah kurang berseri dan kurang daya tarikan
2. Perasaan tertekan dan kemurungan
3. Malas dan hilang daya tumpuan
4.Tidak berinovasi dan kurang semangat
5. Sakit- sakit badan
6. Mudah dijangkiti penyakit mistik
7. Masalah dalam perhubungan
8. Perniagaan kurang maju
9. Wang sentiasa bocor
10. Badan dan kaki berbau
11. Berjerawat dan resdung
12. Jodoh liat
13. Kurang rasa kasih sayang

Itulah tanda aura kita tidak seimbang dan bocor teruk!!
Penyucian, pembersihan, penyusunan dan pembentukan aura menurut keseimbanganya boleh dilakukan dengan menggunakan/dapatkan garam aura rezeki

berminat blh wasap
0129612791










Wednesday, December 9, 2015

WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM (WDEC).

Sebenarnya masih ramai yg tidak faham,apa itu krim WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM (WDEC).


Hari hari saya post pasal WDEC,ada seorang bertanyakan pd saya krim WDEC ni skincare ke?
Banyak jenis ke krim ni?
Sebab tengok akak post pasal WDEC ni ada boleh untuk hamil,untuk slim,untuk suburkan rahim,untuk senggugut,sampai kan saya baca lagi boleh untuk sakit gigi dan resdung...memacam ye kak krim ni??
Baik lah,mari saya nak jelaskan pasal krim WDEC pd semua yg masih tidak jelas dan was was nak guna krim ni.
Krim WDEC ni memang terkenal dengan nama,
krim terapi hormon,krim multifungsi dan krim ajaib...

Wah...kenapa sampai ada yg menggelarkan krim ajaib??
Apa ajaib sangat ke krim ni.....?

Ajaibnya krim ni,DALAM SEBOTOL TU, kegunaannya bukan utk luaran sahaja,tetapi juga sangat bermanfaat untuk dalaman.Memperbaiki masalah dalaman wanita yg berpunca dari ketidakstabilan hormon.
Krim ini diformulasikan menggunakan TEKNOLOGI NANO,yg mana kuasa serapan krim ini khas untuk MERAWAT dan MENSTABILKAN HORMON dalam tubuh badan dan mendapatkan kesan yg optimum.

Cara menggunakannya cuma sapu pada 3 point utama pd nadi2 kita iaitu;
-Nadi pergelangan tangan
-Nadi leher
-Nadi ari ari(kawasan perut bawah pusat)



πŸ“Œdan kawasan lain yg bermasalah.

Dengan sapuan pd nadi nadi,krim tadi meresap masuk terus ke pembuluh darah dan bekerja memperbaiki dalaman kita,
fokus utama krim ni ialah..
✅ Melancarkan perjalanan darah kita,agar sistem badan berfungsi dengan baik.
✅Menstabilkan metabolisme bdn utk mendapatkan berat bdn yg ideal utk tiap tubuh bdn.Kalau nk kurus sistem metabolisme bdn sgt penting.Malah kalau nk gemok pon boleh bg yg underweight.
✅Mengaktifkan kembali sel kolagen dan membaiki struktur kulit.Utk yg punya mslh jerawat/jeragat/parut/strechmark/parut bedah dan mencerahkan kulit seluruh tubuh bdn.
✅Ia juga mencuci darah kita,melalui proses detox,dimana segala penyakit dikeluarkan melalui peluh dan pembuangan air kecil & besar.
✅Merawat masalah di bahagian rahim wanita Bagi yg sukar hamil,keputihan,sengugut,cyst,fibroid dan period tak teratur.

Kadang2 pelik,makan pelbagai supplemen utk cantik/kurus dan skincare pelbagai jenama..tetapi tetap tidak mampu membantu menyelesaikan masalah..pelik??Nak kurus,nak cantik atau bermacam2 lagi..kestabilan hormon itu nombor 1 dlm segala masalah,igt ye
🏻..

Kesimpulannya,jika kita mahu mendapatkan kesan yg optimum,mestilah kena cuba dahulu krim ini.Gunakan secara konsisten dan syarat lain hendaklah mengamalkan minum air putih 3 liter sehari..insha allah kesan yg anda dapat,pasti sgt berbaloi.

FUNGSI DAN KELEBIHAN WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM (WDEC)
1) nk turunkan berat badan/kurus/slim
2) nk buang segala lemak2
3) masalah perut buncit
4) nk hilangkan stretchmarks
5) nk hilangkan parut pada muka dan badan
6) masalah jerawat muka dan badan
7) masalah jeragat muka dan badan/nk kecilkan liang2 pori pd wajah.
9) nk kecilkan peha
10) nk bentuk muka yg lebih runcing/V-shape
11) nk anjalkan/tegangkan/pejalkan/besarkan payudara
12) ketatkan miss-V mcm anak dara
13) masalah angin2 dlm badan
14) resdung/alergik
15) asma/lelah
16) migrain/selalu sakit kepala
17) stress/moody/cepat marah
18) sakit bahu/belakang
19) sakit lutut/betis
20) period tak normal
21) senggugut
22) keguguran rambut yg melampau
23) dah lama berkahwin tp masih belum dapat zuriat
24) tumit kaki pecah/merekah
25) masalah kulit kering/bersisik
26) masalah kulit berminyak
27) kulit kusam/ada eyebag
28) punggung "jatuh"
29) masalah ada "misai" perempuan
30) masalah susah tidur malam
31) nk putih badan dan muka dgn sekata
32) kulit sensitif/ruam/eczema
33) nampak wajah lebih tua drpd usia sebenar.
34) masalah peranakkan jatuh.
35) surutkan bisul.
36) terkena lecuran air panas atau minyak


Jika anda berminat mahu memulihkan hormon dalam badan yg kacau bilau,anda harus mencuba krim terapi hormon ni.
Untuk keterangan lanjut,sila hubungi saya
0129612791
nor afzailina
PENGEDAR DIPERLUKAN


MONA LORA DAH Wow! Wow! Wow!!!

[MONA LORA DAH Wow! Wow! Wow!!!]
Kemana pergi pun semua orang pandang seolah-olah macam ada tarikan MAGNET yang hebat. Bukan je orang muda yang terpegun tapi semua orang. 
.
Bukan apa orang yang tak kenal pun memberi senyuman, makcik-makcik yang dulu buat tak tahu kini pun beramah mesra seolah-olah dah kenal lama. 
.
Pergi kedai pun mudah je orang layan. Silap hari bulan ada yang bagi percuma dan belanje . Ya allah mudahnya urusanku dengan manusia sekeliling.
.
Dulu.tak ada orang nak buat aku girlfriend pun malah pandang pun tak nak. Kini rasa rimas pulak berderet orang nk berkawan, ada gak terus ajak nikah. 
.
Syukur alhamdulillah sejak guna garam Aura Rezeki ni rasa semua mudah je allah bagi. Hidup pun tenang je, tak ada rasa nak marah marah pun.

Jom ikut MONA LORA buat Terapi Mandian Garam Aura Rezeki.*
*
*
*
*
*
*
*


Call no ni 0129612791
Call no ni 0129612791
Call no ni 0129612791
nor afzailina




Tuesday, December 8, 2015

MOTIVASI DIRI

Mengapa kita sukar utk berjaya??
Salah satu faktornya adalah:-

Kita kurang yakin pd diri sendiri. 
Sangkaan buruk pd diri sendiri, rasa diri kita tak boleh, tak pandai cakap, kita biasa2 aje, kita perlekehkn kemampuan diri mnyebabkn kita jd lemah. 
Kita tak rasa kehebatan diri Ia adalah refleksi dr diri sendiri.
Kita tak cakap pd diri sendiri bhwa kita hebat.

Lama2 kita percaya bhwa kita mmg tak boleh, kita tak pandai, kita biasa2 aje. 
Dan ia terus tertanam dlm diri sehingga ia menutupi semua potensi diri kita.

Aura kita hitam legam.
Hati kita tidak bercahaya wlupun kita byk ibadah. Energy kita lemah.
Fikiran kita kusut.
Kita byk berkeluh kesah.
Buat apapun tak jadi.

Kita tak nampak hebat.
Kita buat sesuatu ala kadar.
Kita tak excited.
Kita jd malas nak bertindak.
Malas nak jumpa org.
Bercakap pun lemah ala kadar
Kita hilang daya penarik walaupun mgkin luaran kita bergaya dan pakaian kita mahal.
Langsung tiada tarikan.

Ini semua mnyebabkn Cakra semangat, cakra hati dan cakra rezeki anda tertutup. Mana mungkin kita boleh memaksimakan potensi diri
Sedangkan utk mnjadi juara, ini semua tak boleh ada dlm diri kita.




Monday, December 7, 2015

MUDAHNYA MENJEMPUT REZEKI




Garam Mandian Assyiffa'

Aura REZEKI

Jiwai Auramu

AURA REZEKI

-> Diruqyahkan dan dibacakan doa Assyifa'

-> Diadunkan dengan wangian Aroma MAWAR untuk menaikkan seri wajah
-> Membesarkan AURA juga dapat menampung masalah kebocoran AURA
-> Keseimbangan Aura sangat penting untuk menentukan kejayaan
-> AURA cepat membesar
-> Daya tarikan yang menarik dan mudah mendapat perhatian
-> Wajah tampak berseri-seri
-> Kesan positif yang sangat cepat


AURA ADALAH LEBIH DARI CANTIK


MENGAPA DISARANKAN MANDI GARAM AURA REZEKI DIWAKTU PAGI?




"Mandi setiap pagi selama 21 hari berturut-turut, diikuti dengan NIAT yang dihajati in shaa allah dengan IZINNYA perkara yang baik datang kepada kita tanpa kita sangka, ini termasuklah REZEKI"



MENGAPA KENA MANDI 21 HARI?

Mandian Garam Aura Rezeki perlu dilakukan 21 hari kerana peredaran aura makluk hidup adalah 21 hari dan berputar mengikut pusingan jam atau seperti tawaf. Jadi apabila kita sudah mulakan mandian aura kita semakin membesar dan membesar dan menjadi cantik sebab itu perlu diteruskan 21 hari.
Bila kita terlupa, aura yang sedang mengembang akan menguncup dan tidak cantik kerana itu perlu diulang semula sehingga 21 hari.
Pusingan hayat sel juga adalah 21 hari. Mereka hidup dan mati. sebelum mati mereka akan “menyampaikan” info tentang khasiat garam kepada sel baru dan ia akan bertindak pantas “menasihatkan” badan dan positifkan pemikiran. Jika sebaliknya berlaku, sel baru akan bertindak ikut imformasi lama.
Kerana itu mandian 21 hari harus diteruskan berturut-turut. Dari 1 sel –> 1 tisu –> 1 organ –> 1 tubuh,
sel sihat maka tubuh sihat.

wasap ina utk details
0129612791

Wednesday, December 2, 2015

TESTIMONI PENGGUNA WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM.

TESTIMONI PENGGUNA WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM.
==================================
Masa memula tau pasal wdec ni,sy pandang sebelah mata je. Fikir wdec ni mcm takde ape benda la...
sampai lah sy mencubanya sendiri tanpa was2...

PENGGUNA MENGALAMI HEALING CRISISπŸ‘‡
=================================
di awal penggunaan krim wdec ni,sy akui sy kerap demam..setiap bulan mesti demam 2 kali...muka naik jerawat batu kaw2 punya...WhiteMay Petalz suruh sy stop guna sebab jerawat tgh naik...tp sy ni degil...guna jugak...kira redha la dengan jerawat dan healing crisis yg lain2 tu..

PENGGUNA MENGAKUI KEBERKESANAN WDEC
==================================
sampai lah kesannya terbukti...
πŸ‘‰bulan september,sy dtg period setelah hampir setahun sy tak alami period selepas bersalin..
πŸ‘‰senggugut yg dahulunya teruk,kini telah hilang...sampai sekarang kalau dtg period,tak de rasa sakit senggugut dah...tiap2 bulan pun cantik je dan teratur je period flow..
πŸ‘‰dan muka sy pun jd lebih glowing...tgk lah part dagu tu...kurusssss je...

Dulu pandang wdec sebelah mata je,sekarang Women Desire telah membuka mata sy seluas2nya.
Terima kasih Woman Desire.

Tiada yang mustahil dengan Woman Desire.Cuba dulu,baru tahu ajaibnya.

PROMOSI YES
Wasap 0129612791
Nor afzailina



CHECK DIRI ANDA




Assalamualaikum... morning
Kepada yg dah menggunakan Women Desiree Essential Cream (WDEC)...
Cuba perhatikan perubahan anda yg mngkin anda sendiri tidak sedari.
ANTARANYA:
✔ Bangun pagi badan rasa cergas dan bertenaga
✔ Mood yang lebih positif
✔ Tidak mudah mengantuk
✔ Tidak lagi selalu pening kepala
✔ Wajah yg kelihatan lebih segar
✔ Eyebag yg semakin berkurangan
✔ Bibir semakin pink dan cerah tonanya
✔ Tidak lagi suka memikirkan hal yang bukan2
✔ Kedut di wajah semakin menghilang
✔ Payudara semakin anjal dan tegang
✔ Sengugut sudah tiada lagi
✔ Suami makin berperangai pelik, semakin sygkan anda .
Tapi pastikan tips yg kami beri anda praktikkan secara konsisten dan kesan pada setiap individu berbeza. Apapun kena sabar. Ada yg cepat SEHARI dah rasa lain dan nmpak perubahan, ada yang ambil masa 1-2 MINGGU, ada yg ambil masa SEBULAN...
HANYA GUNA SELEPAS MANDI, PAGI DAN MALAM SAHAJA TAU SAYANG2...
Krim kami bukan losyen, juga bukan skincare... Ini ialah Krim Hormon, jadi ia merawat hormon dlm tubuh badan anda terlebih dahulu... Setelah hormon kita stabil baru anda nampak perubahannya sedikit demi sedikit.
TIDAK BERANI MENJANJIKAN APA2 DALAM MASA YG SINGKAT SEBAB IANYA KRIM HORMON, KEBERKESANAN DAN HASILNYA BERGANTUNG MENGIKUT BERAPA LAMA IA MERAWAT DALAMAN ANDA smile emoticon smile emoticon
Kunci kecantikan dan kesihatan anda ADALAH HORMON... Bila HORMON dibetulkan dan stabil, masalah yg kita alami akn dapat diatasi dan sekaligus mendapat penyelesaian.
*BANYAKKAN MINUM AIR KOSONG UNTUK HASIL YANG OPTIMUM.
Nak cantik, nak sihat KENA SABAR ya syg2 semua... Apa pon produk yang kita guna mesti konsisten, disiplin dan kesabaran...Kalau org lain boleh mendapat hasil yg diidamkan..kenapa anda tidak..fikir2 kan lah..

Tuesday, December 1, 2015

KURUS



Nak KURUS ?? Tiru macam saya.

Nak tiru mcm mana ? KONSISTEN WDEC jeee..
Tahukah anda masalah hormon antara penyebab kenaikan berat ??
Dan tahukah anda masalah hormon juga antara penyebab susah nak turun berat ??

Buat macam2 pun tak turun berat
Sebab masalah utama tidak ditangani
Kini anda tahu kan apa masalah utamanya??
BENAR !! GANGGUAN HORMON

Nak rawat tak?
Kite sembang2 masalah jom

PROMOSI YES!!!
jimat RM20
wasap 0129612791
nor afzaiina
pengedar diperlukan

FUNGSI WDEC





Buat yang masih tak faham apa sebenarnya Women Desiree Essential Cream.

Fungsi produk ini yang utama adalah menstabilkan hormon wanita,membuang toksin,melancarkan perjalanan darah,menstabilkan metabolisma dan mengaktifkan sel2 kolagen yang berkurang sambil membina sel2 baru di dalam badan anda.

Dengan sapuan di nadi2 ianya menyerap 12kali ganda lebih cepat melalui saluran pembuluh darah dan meresap ke seluruh tubuh badan anda dan bersedia untuk merawat dalaman anda secara terperinci.

Ada yg masih tak faham lagi dengan huraian di atas????

A. MENSTABILKAN HORMON WANITA.
==============================
- Bermaksud boleh menstabilkan hormon yg terlebih atau terkurang yang boleh mengakibatkan pelbagai penyakit yg berkaitan dengan hormon.Contoh Thyroid,endo,pcos,cyst,fibroid,sengugut dan period tidak teratur yg boleh menganggu kualiti kehidupan anda sendiri.
Contoh antara gangguan hormon?????
* kenaikan berat badan yg mendadak
*Selalu murung,stress dan marah2
* dll (boleh cari dalam google-banyakkan mencari info mengenai masalah hormon supaya anda semya boleh faham apa fungsi produk ini yg sebenar) Rajin belajar...tak rugi pon menambah ilmu pengetahuan.

B- Membuang Toksin.
==================
Toksin dalam badan kita ni di pengaruhi oleh pemakanan dan persekitaran.Proses pembuangan toksin berlaku boleh dari segi perkumuhan dan perpeluhan melalui liang roma kulit.
Jadi kena banyakkan minum air dan perbanyakkan pemakanan berunsurkan fiber untuk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku melalui.proses perkumuhan
Jadi apa tindak balas yg berlaku jika dalam proses pembuangan toksin di dalam tubuh badan,jika tidak melalui proses perkumuhan yang baik?????
*Gatal2 kulit kerana toksin mulai keluar melalui liang roma di tubuh badan anda.
Tanda toksin dalam badan tinggi juga,anda cepat berasa penat,pening kepala dan mengantuk lebih dari kebiasaan anda.
Ini adalah tindak balas normal yg berlaku pada tubuh badan yg sedang mengalami proses rawatan pembuangan toksin dari tubuh badan.
Nak tahu lebih lanjut lagi boleh google untul pengetahuan anda.

C.Melancarkan perjalanan darah.
==========================
Krim ini bertindak melalui saluran darah anda..memasuki saluran darah dengan bertindak untuk merawat saluran2 darah anda yang berkemungkinan ada saluran yg tersumbat dek darah2 beku,kolestrol(lemak) yang menghalang saluran darah anda mengepam darah dengan baik.

Jadi normal lah kalau rasa sakit badan amat sangat di bahagian tertentu.Sudah tentulah ada saluran darah anda yg bermasalah yg sedang WDEC ini cuba untuk rawat.Supaya pengaliran darah berjalan dengan lancar di seluruh tubuh badan.
SEBAB ITULAH,Bagi pengguna yg sudah pon melalui proses rawatan WDEC wajah mereka tampil lebih berseri2,pinkish..segar dan awetmuda.Sebab kita punya peredaran darah dah pon lancar.

Jadi nak buat apa masa proses ini sedang di jalankan??? BANYAKKAN BEREHAT...NAK CANTIK NAK SIHAT.JANGAN BANYAK KOMPLEN.Dalam tubuh badan sendiri yg bermasalah..jadi salahkan diri sendiri..jangan cari salah krim plak.Sebab diri sendiri yg siap sedia untuk di rawat.JADI BERTAHAN LAHH..ingat krim WDEC ni krim apa...ari ni pakai..semalam lagi dah jadi nealopaaa....berenti berangan!.
Melainkan badan anda memang tiada masalah...besok pon boleh CANTIK!

D- Menstabilkan Metabolisma Badan...
Yang kena faham yer sayang2 sekalian yang nak cantik jelita...Krim ni bukan krim kuruskan badan..Yang mana overweight akibat metabolisma badan yg rendah..dia akan stabilkan smpi ke paras normal supaya...berat banda anda kembali ideal.
Jadi yang dah selimm melimmsss takut terlebih kurus pon tak perlu risau.Sebab WDEC ni bukan ubat kurus.Tak mustahil yang terlampau kurus pon boleh naik berat badan.sebab nya dia menstabilkan kembali metabolisma badan yg terlebih pantas tu ke paras yg normal..Jadi enjoy ur meal..jangannn bila tak selera makan pon layann kan jugak.Pastu tanya hakakkkk...kenapa makin kurus????Tanya diri sendiri tau..Kenapa makin gemuk??? Pon tanya diri sendiri...?
Makan macam biasa ikut waktu.Sebab kita bukan ubat kurus...ataupon ubat gemuk.

E.Mengaktifkan Kembali sel2 kolagen.
=============================
WDEC ni memang ada bahan khas untuk mencantikkan kulit, mencerahkan kulit di samping mempercepatkan proses penyembuhan luka.
Jadi penyakit2 yang berkaitan hormon sahaja yg boleh kita beri jaminan keberkesanan..Yang penyakit2 kronik boleh guna tapi pastikan banyak minum air dan jangan bising kalau banyak side effect yg anda terpaksa tanggung semasa proses rawatan.
Inilah advance Formulation yang di keluarkan dari pihak kami untuk pengguna2 kami yang ingin membantu diri sendiri untuk kekal aktif bertenaga..sihat dan cantik.

SIAPA KATA NAK CANTIK TU MUDAH..NAK SIHAT PON PERLU MENCEGAH..PERLU JAGA PEMAKANAN DAN SEBAGAINYA.
Yang tak sanggup hadapi apa2 kumpul je penyakit tu bawa sampai lah ke bila2.

Yang sanggup..yang nak rawat diri..bertabahlah semasa proses healing crisis sedang berlaku.

Produk kami adalah produk yang melalui proses BPFK DAN KELULUSAN DARI PIHAK KKM.

Jadi anda tidak perlu ragu2.Teruskan penggunaan sehingga anda mencapai segala impian anda sebagai seorang wanita.
INILAH RAHSIA TRANSFORMASI KEJELITAAN ANDA BERMULA HARI INI


wasap ina
0129612791

PROMOSI YES



PENGUMUMAN BUAT SEMUA PENGGUNA WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM.
Kami dengan sukacitanya MELANGSUNGKAN HARGA PROMO YEAR END SALE BERMULA 1/12/2015 dan TAMAT Sehingga di beritahu oleh pihak kami.
Jadi,di kesempatan yang kami beri kepada PENGGUNA DAN BAKAL PENGGUNA KAMI.Rebut Peluang ini sebaik mungkin..dan PASTIKAN ANDA MENDAPATKAN STOK YG MENCUKUPI UNTUK PENGGUNAAN ANDA.
Kehabisan STOK DI HQ adalah perkara biasa.Jadi,REBUT SECEPAT YANG MUNGKIN..SEMENTARA Harga Promosi sedang berlangsung.
NANTI KALAU DAH HABIS HARGA PROMO...Jangan tanya2 dah harga promo..bila harga dah kembali kepada HARGA ASAL Tau uolss...
Peluang x datang selalu ni.....jom2 buat tempahan sekarang!


Wasap 0129612791
Nor afzailina
Pengedar diperlukan.