Followers

Wednesday, December 14, 2016

SALE KURANG?

Ada masalah tetapi takut nak bertanya?
Malu nak berkongsi
Tidak tahu bagaimana nak bercerita?
Nak mintak tolong ngn sape?
Betul ke org tuh dapat menyelesaikan masalah aku?Boleh ke aku percaya?
Berbagai-bagai soalan yang keluar tanpa jawapan.
.
Ada masalah keluarga?
- Suami tidak serupa dulu, semakin jauh
- Adik-adik tak bertegur sapa ,dengki, cemburu
- Anda rasa terpinggir dari keluarga
.
Ada masalah tempat kerja?
- Kawan-kawan menjauhkan diri
- Susah naik pangkat
- Kawan main kawan
.
Ada masalah perniagaan?
- Sunyi sepi tiada sale
- Seolah-olah rezeki ditutup
- Ada customer dah beria-ria nakkan barang tapi bila dah bagi tiba-tiba tawar hati.
- samada bisnes online atau offline anda , tiba-tiba tiada sale
- Susah dapat pinjaman
- Susah dapat tapak
- Anda merasa malas dan mengantok untuk buka kedai
- Anda merasa letih, serabut dan kecewa
.
Ada masalah beribadat
- Tidak fokus atau tumpuan
- Malas
- Sakit
- Tidak dapat menghayati
.
Inginkan Penyelesaian?
.
Hanya dengan Mandian Garam Aura Rezeki
Terapi mandian Garam Aura Rezeki bersih Aura
dan tunekan balik energy.
.
Juga sebagai pelindung diri
.
Memancarkan energy aura positif sebagai penarik aura positif.
Dalam masa yang sama menjadi tarikan kepada Magnet Rezeki
dan itulah "Bagaimana Mudahnya Menjemput Rezeki"
.
"Rezeki termasuklah kewangan, kesihatan, kasih sayang dan dapat beramal"
.
Jangan biarkan diri dan bisnes anda semakin malap dan terus layu!
.
Pulihkannya sekarang!
.
Cubalah terapian Mandian Garam Aura Rezeki ini untuk lonjakan jualan anda ke tahap maksima!

wasap 0129612791
ina



Monday, November 21, 2016

KEAJAIBAN

Keajaiban yang dirasai apabila mengamalkan mandian GARAM AURA REZEKI ibarat jatuh cinta pandang pertama. ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
.
Anda akan merasai keyakinan diri yang anda tercari-cari selama ini.
.
Potensi diri yang duduk diam diam selama ini akan bangkit membara dari dalam diri anda.
.
Kejayaan yang tak disangka-sangka datang kepada anda.
.
Semua ini dengan izin Allah dan ditambah ikhtiar anda mengamalkan mandian Garam Aura Rezeki.



whatsapp Ina
0129612791

Thursday, November 3, 2016

PERADUAN GUNA & MENANG!

PERADUAN GUNA & MENANG!

Mulai 1 November sehingga 31 Disember ini, ada Peraduan Guna & Menang! Hadiah utama adalah sebuah Motosikal Modenas, ada juga tablet-tablet berjenama dan pelbagai hadiah lain disediakan.

Wahhh banyak hadiah best tau.

Camne caranya? Mudah sangat.

Beli sebotol garam yang korang suka, samaada Aura Rezeki Original, Lady Millionaire atau Maskulin, dah boleh menang dah!

Dalam setiap botol ada dilampirkan borang penyertaan, jadi beli dan gunakanlah dengan lebih kerap untuk menjadi pemenang bertuah yang kami cari!

Sebarang pertanyaan dan pesanan anda boleh terus hubungi:

 whatsapp Ina 0129612791
#GaramAuraRezeki #Kuantan


Tuesday, August 9, 2016

AURA DAN WARNA MENGIKUT HARI



Setiap hari mempunya aura/ warna pakaian yang tersendiri.

Mari kita selusuri huraian berikut.
Dalam agama Islam, setiap hari mempunyai Auranya yang tersendiri.
Maka, kita seharusnya mempraktikkan penggunaan warna-warna ini.
Tidak rugi malah memberikan anda semangat serta tenaga untuk setiap hari.
* GAMBARAJAH *

Marilah kita bersama-sama dalam berpakaian mengikut warna hari.
Anda akan dapati kehidupan anda berubah dari hari ke hari.
In shaa Allah.

Rujukan : Ustaz Amir, UiTM Jengka Pahang, Semester 5, 2012.

sumber : http://www.thepatriots.my/aura-dan-warna-mengikut-hari/

Wednesday, April 20, 2016




Adakah anda tergolong dalam golongan dibawah? Jika YA, rawatla segera. JANGAN biar perkara ini berlarutan. MANDIAN GARAM AURA REZEKI adalah cara mudah untuk masalah-masalah dibawah.

✔ RUMAHTANGGA DINGIN
✔ PANAS BARAN
✔ MALAS SOLAT
✔ JODOH LAMBAT
✔ LAMBAT DI KURNIAKAN ZURIAT
✔ PERANGAI ANAK - ANAK
✔ REZEKI SUSAH DAN DUIT SELALU BOCOR
✔ TIADA SERI
✔ MALAS & LEMAU
✔ MASAALAH TEMPAT KERJA
✔ SILATURAHIM
✔ GANGGUAN EMOSI

INGIN TAHU LEBIH LANJUT WASAP SAYA!!
Hanya RM65 FREE serum mawar 35ml
0129612791
INA

PENGASAS GARAM AURA REZEKI


Inilah pengasas Garam Aura Rezeki.
Jom baca apa kata beliau😄😄

"4 SIRI TAPI TETAP KELIHATAN MUDA...JANGAN MARAH HAAAA...ASBAB AMALAN MANDI GARAM AURA REZEKI

Sesekali saya mengizinkan diri untuk berasa muda demi memotivasikan minda sendiri agar tak tunduk dengan simptom letih orang yang sudah 4 siri.
No more letih dgn amalan mandian garam dan mantapkan dgn amalan yg Allah suka

bolehkan gitu.. tak salahkan..?
hehe.."

JM MISWAN

Monday, April 18, 2016

SCRUB GARAM KRISTAL

SCRUB AURA REZEKI ni sangat efektif untuk:
👑
Mencerahkan ketiak, celah peha dan leher
👑
Menanggalkan daki degil pada kulit 
👑
Menghilangkan kesan sunburn
👑
Menghilangkan bau badan
👑
Menghilangkan jerawat badan
👑
Menghilangkan parut kecil pada kulit tubuh
👑
Menggebukan dan menghaluskan kulit
👑
Mengekalkan kelembapan kulit
👑
Memperbaiki kulit yang merekah dan kering
👑
Mencerahkan buku lali yg hitam dan kasar
👑
Memutihkan kulit 
👑
Menghilangkan selulit
👑
Dipakai dimuka utk menghilangkanjerawat pasir
👑
whitehead 
👑
 blackhead
👑
Dipakai dibibir utk mencerahkan bibir yg kering dan kusam..






WASAP 0129612791
INA
STOKIS GARAM AURA REZEKI

Sunday, March 13, 2016

AURA




Aura info dr azizan

"Serius!
Saya mati-mati tak percaya ASBAB mandi garam boleh 'meroketkan' sale saya!".
Dulu masa Dr. Azizan Osman bagitau ASBAB mandi garam boleh besarkan aura dan tarik rezeki, saya memang tak percaya.
Macam tak logik jer! Lepas mandi garam boleh jadi positif sangat..hihi😀😀
Mulanya, saya tak tergerak hati nak try. Tapi bila tengok kawan-kawan sangat positif. Hati terdetik.. Awat depa ni positif jer?😠😠
Saya tanya sorang kakak ni, she's totally AWESOME. Saya sangat hormat dan sangat ter'inspired' dengan kejayaan beliau..👍👍💕💕
Beliau bagi tips mandi garam..
"Buat terapi Mandi garam, bersihkan aura dan tunekan balik energy.."
===
Esoknya, sebelum solat saya dah sediakan air. Dalam penyediaan air.. saya berdoa kepada Allah..
"Ya Allah, berikanlah ketenangan jiwa, berikanlah kekuatan, berikanlah kesihatan yang baik, dan permudahkanlah urusanku hari ini.."
"Ya Allah, positifkan mindaku, bersihkan hatiku."
===
Hari pertama, tak rasa apa-apa. Masuk hari ketiga, saya mula rasai getaran positif..😄😄
.
Saya tak marah-marah, tak maki hamun.
Saya perasan, energy yang datang setiap pagi. MasyaAllah, idea mencurah-curah. Biz kami berada di aliran yang betul, semua dengan izin Allah..

.
Sejak mandi garam dengan izin Allah, saya semakin tenang, lebih banyak bersabar, tak maki hamun, tak marah-marah lagi. Ayat-ayat yang keluar dari mulut saya totally tukar.
Dan kini saya sangat percaya dengan sumber semulajadi nikmat dari Allah ini disertai dengan doa, semuanya Dengan Izin Allah..
Alhamdulillah, moga berpanjangan energy ini dan positif mind ini..Aminnn
- Pengguna Tegar Garam Bukit.
===
Terapi Garam Aura Rezeki. Sangat awesome!
===
Terbukti sejak jutaan tahun, garam bukit mampu membantu membesarkan dan menampal aura bocor.
.
Aura bocor, akan membuatkan anda berasa;
✔ Keletihan,
✔ Kurang tenaga,
✔ Kemurungan,
✔ Fikiran negatif,
✔ Masalah rumahtangga,
✔ Masalah bisnes
✔ Lemah sistem tenaga dalaman.
.
Aura yang POSITIF akan berfungsi sebagai MAGNET REZEKI. Apabila energi positif dipancarkan, ia akan menarik aura positif.
.
Rezeki adalah energi positif. Apabila anda sentiasa pancarkan aura positif, maka rezeki akan tertarik bagaikan magnet kepada anda.
===
Anda akan sangat-sangat RUGI jika tidak mendapatkan Garam Assyifa' Aura Rezeki kerana;
 ia menepis aura negatif datang kepada anda.
 ia membantu menampal 'AURA BOCOR', dan besarkan AURA DIRI anda.
 ia membantu sebagai 'Pelaris' semulajadi untuk perniagaan dan Kerjaya anda.
 ia membantu menguatkan 'Magnet' kekayaan dan kejayaan diri.
 ia membantu menyerlahkan Potensi Diri.
ia membantu meningkatkan keyakinan diri.

Jangan biarkan biznes anda semakin malap dan terus layu!
Pulihkannya sekarang!

Cubalah Terapi Mandian Garam Aura Rezeki untuk lonjakkan jualan anda ke tahap maksima!

HUBUNGI INA

0129612791 (WASAP)

#StokisGaramAuraRezeki 

Friday, February 19, 2016



Sale masih berjalan-jalan ni haaaa ....
SPECIAL OFFER !!!
PROMOSI !!! Harga biasa: RM60/set
HARGA PROMOSI: 
👇👇👇
RM50/set
RM90/2set

Harga x termasuk pos!
JIMAT RM10 utk 1set
JIMAT RM30 utk 2set !!!



wasap 0129612791

ina




[ KEISTIMEWAAN GARAM AURA REZEKI ]
💎
GARAM AURA REZEKI
💎
  • "Telah dibacakan doa2 syifaa' dan bacaan ruqyah"
  • 👉
  • Membantu membesarkan Aura diri
  • 👉
  • Membantu menghilangkan stress/tekanan perasaan
  • 👉
  • Membantu menghilangkan lenguh2/sakit2 badan
  • 👉
  • Membantu merawat pening/migrain
  • 👉
  • Boleh digunakan untuk rendaman kaki
  • 👉
  • Meningkatkan SERI WAJAH
  • 👉
  • Membantu mengatasi/mengelakkan gangguan makhluk halus
  • 👉
  • Bertindak sbg PELARIS semulajadi bagi meningkatkan prestasi perniagaan/ kerjaya
  • 👉
  • Memulihkan semangat dan keyakinan diri
  • Ramai dah yang merasai perubahan positif. Keputusan di tangan anda. Kami hanya membantu.

Friday, February 12, 2016

KENAPA PERLU MANDI SELAMA 21 HARI?

bismillah..

KENAPA PERLU MANDI 21 HARI?

Mandian garam Aura Rezeki perlu dilakukan 21 hari kerana peredaran aura makhluk hidup adalah 21 hari dan berputar mengikut pusingan jam atau seperti bertawaf...
.
.
.
Jadi apabila kita sudah mulakan mandian aura kita semakin membesar dan membesar dan menjadi cantik sebab itu perlu diteruskan sehingga 21 hari. .
.
.
Bila kita terlupa, aura yg sedang mengembang akan menguncup dan tidak cantik kerana itu perlu diulang semula sehingga cukup 21 hari.
.
.
.
Pusingan hayat sel juga adalah 21 hari. Mereka hidup dan mati. Seblom mati mereka akan "menyampaikan" info ttg khasiat garam kpd sel baru dan ia akan bertindak pantas "mensihatkan" badan dan positifkan pemikiran...
.
.
.
Jika sebaliknya berlaku, sel baru akn bertindak ikut informasi lama.. Kerana itu mandian 21 hari harus diteruskan berturut2.. Dari 1sel }}}} 1tisu }}}} 1organ }}}} 1tubuh🚴 Sel sihat maka tubuh sihat.

Friday, February 5, 2016

PROMOSI GARAM AURA REZEKI

Adakah anda tersenarai dalam ciri-ciri di bawah ?😱😱😱
🎈
  •  Sempit rezeki
  • 🎈
  •  Kebocoran wang 
  • 💰
  •  Byk duit masuk. Tp byk jugak duit kluar.
  • 🎈
  •  Stress
  • 🎈
  •  Susah dpt sale
  • 🎈
  •  Biznes merudum...asyik rugi jer
  • 🎈
  •  Masalah rumahtangga
  • 🎈
  •  Tension kat tempat kerja
  • 🎈
  •  Dah lama kerja tp ssh sgt nak naik pangkat.
  • 🎈
  •  Fikiran serabut..hati 
  •  tak tenang.
  • 🎈
  •  Tertekan dgn masalah.


😰😰
teringin tak mencuba sesuatu untuk mengatasinya? 

😊😊😍😍
💯 Bahan semulajadi dan ayat-ayat suci Al-Quran😉😉
🍃 Garam
🍃 Doa Syifa
🍃 Ayat Zikir
🍃 Wangian mawar

🔮 SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN🔮

Siapa yang nak Garam Mandian Gama aura rezeki yang sangat2 best👍 nie dan semudah mandi sahaja💦
.

Wasap 0129612791

Ina

(agent billion garam aura rezeki kuantan)


PROMOSI BULAN CINTA
💖💖💖💖💖💖💖💖
💖
1 RM50 FREE SERUM MAWAR 35ML
2 RM90 FREE SERUM MAWAR 35ML







TESTIMONI